Champions League – Juventus mot Barcelona

Hallå där. Det vankas årets största match. Självklart tänker jag på finalen i Champions League mellan Juventus och Barcelona. Jag tror som de flesta andra att Barcelona kommer att vinna. Men om du kollar oddsen på exempelvis betsafe.com så står det just nu att du får 5.90 gånger pengarna på Juventus, 3.95 gånger pengarna på oavgjort och 1.62 gånger pengarna på Barcelona.

Som jag skrev i första stycket så tror jag att Barcelona tar hem det här. Jag ser dem som favoriter. Men de är knappast så stora favoriter som oddsen föreslår. Jag tror att det finns ett jättevärde att spela på att Juventus vinner den här matchen eller att det står lika vid full tid.

Pirlo, Morata, Pogba, Vidal och Buffon med flera

Andrea Pirlo och Gianluigi Buffon är världsmästare. Det är två av de mest meriterade spelarna i vår tid. De kan båda ta fram sina bästa matcher när det verkligen gäller. Buffon är enligt mig och många andra en av de bästa målvakterna genom alla tider. Han kan rädda Juventus flera gånger om ifall han storspelar i finalen. Pirlo är Pirlo. Han är en av mina favoritspelare.

Sedan har vi Pogba och Vidal. Pogba kan ibland se lite valpig ut fortfarande. Han är bättre i vardagsmatcher. Men han var bra i stormatcherna under VM tycker jag och håller han i finalen mot Barcelona så är det fint för Juventus. Arturo Vidal är också riktigt bra när han är på topp.

Sedan har vi Tevez och Morata där framme. Båda dessa herrar kan göra mål på Barcelona. Det tror jag definitivt. Frågan är väl egentligen hur pass väl Juventus kan försvara sig mot Messi, Neymar och Suarez.

Gardera med 1X

Mitt tips är att gardera med 1X som du får 2.34 gånger pengarna på hos Betsafe. Jag köper som sagt att Barcelona är favoriter. Men det är inte sådana massiva favoriter som många andra verkar tro.