Saker att tänka på som sportsbettare

Detta är min första post här på tipskungen.se. Så jag ska försöka börja lite mjukt. Jag vill ju att ni alla ska få ett grepp om vad det här ska handla om. Här levereras några grundläggande tips för dig som vill komma igång med sportsbetting.

Skaffa dig en e-plånbok

Det är en bra idé att ha en schysst rutin för insättning och uttag. För det första ska man alltid se till att skicka in de dokument som spelbolaget där du är kund efterfrågar. Det kan vara ID-handlingar eller en kopia på en räkning eller dylikt. Bara skicka in det så slipper du dröjsmål vid uttag senare. Jag gillar sedan att använda en e-plånbok. Ett exempel är Skrill Moneybookers. Jag använder ingenting annat än Skrill Moneybookers. Man ska tänka på att standardrutinen för alla spelbolag är att betala ut pengar till samma konto som du satt in pengar ifrån. Så har du satt in pengar med VISA kan du inte bara utan vidare ta ut till Skrill Moneybookers. Det handlar om att motverka penningtvätt.

Få ett grepp om hur odds fungerar

Alla sportsbettare måste förstå vad odds betyder och hur man ska förhålla sig till det. Vad betyder egentligen ett spel att du får 2.oo gånger pengarna på ett spel? Det jag menar är alltså hur många gånger spelet måste gå in för att du ska gå breakeven. Svaret är att spelet måste sitta minst 1 av 2 gånger för att det ska räknas som ett bra spel. Får du 10.00 gånger pengarna på ett spel räcker det med att det sitter 1 av 10 gånger. Får du 3.21 i odds måste spelet sitta minst 1 gång per 3.21 gånger. Hänger du med? Du kan läsa mer om odds på wikipedia.

Hålla koll på var det är skattefritt att spela

Du måste spela på spelbolag som har sin huvudsakliga drift inom EU för att det ska vara skattefritt. De flesta spelbolagen har sin licens från Malta. Kolla här för att se om ditt spelbolag också har sin licens från Malta. Om så är fallet kan du vara trygg i att det är skattefritt att spela.