Identifiera bra spelbolag

Jag tänkte dela med mig av mina största poänger när jag väljer ett nytt spelbolag. Det finns massor av olika grejer som man kan kolla på när man ska jämföra två spelbolag. Jag struntar i alla detaljer och kollar bara på de stora avgörande sakerna. Så allt som design eller liknande är ingenting som jag fäster någon vikt vid alls (nästan). Men det är viktigt att kontrollera skattefrågan, spelutbud och support till exempel. Här är några nyckelsaker som jag alltid kollar när jag ska spela på ett nytt spelbolag som jag inte känner till.

Skattefritt spel

För mig gäller att allt spel måste vara skattefritt. Det bör vara så för alla andra också. Varför spela på en sajt som du måste skatta på? Det finns ingen uppsida med att göra det. Läs alltid på vad som gäller för spelbolaget som du är intresserad av att spela på. Det är en bra idé att börja att kolla på Skatteverket och deras rekommenderade länkar.

Bra metoder för insättning och uttag

Tidigare har jag tipsat om Skrill Moneybookers som är en suverän e-plånbok som jag själv använder. Neteller är en annan e-plånbok som jag visserligen jag själv inte har någon personlig erfarenhet av. Men jag har hört mycket gott om Neteller. De behöver inte använda en e-plånbok. Det går lika bra med till exempel visa eller annat kontokort. Det viktigaste är att spelbolaget är bra på att ta emot insättningar och betala ut utbetalningar i vettig tid.

Blir det någon bonus eller?

Detta är egentligen den minst viktiga punkten, men jag tar med den i alla fall. En bra startbonus när man börjar spela kan vara tacksamt att få. Jag behöver ingen superstor bonus. Det är inte så att jag förväntar mig att jag kan köpa en bil som skulle kunna köras i Gumball 3000. Det enda jag vill ha är en liten VIP-känsla när jag signar up och det är lätt fixat med en fin bonus.