Tipskungen tipsar om andra tipsare

Det har varit lite snålt med speltips. Jag tar det på mig. Jag har åkt på en släng av vad de i USA kallar för binge drinking. Vad det betyder vill jag inte utveckla något vidare. Men det har att göra med att det är sommartid och det är ganska lätt hänt att man beställer en eller två bärs för mycket. Men nu ska vi snacka speltips och ingen Corona, Cors Light, Miller Light, Budweiser eller annat gött…

Speltips från Tippat.se

Förut så brukade jag alltid kolla Sportbladet för att uppdatera mig om speltips. Nu gör jag inte längre det. Jag tror att det är mindre genuina speltips nuförtiden och att det är för mycket riktad reklam där. Sportbladet är ju i Aftonbladets regi och Aftonbladet tjänar ju pengar på att sälja reklam. För mig låter det ganska logiskt att Aftonbladet måste göra spelbolagen som gör reklam hos dem nöjda.

Nuförtiden brukar jag kolla på speltipsen från Tippat. De är ett gäng speltipsare som skriver om allt från stora sporter som ishockey, fotboll eller basket till märkliga grejer som spel på Melodifestivalen. Det är alltid en god idé att ta lite nya infallsvinklar i sin helhetsbedömning. Tippat.se är en bra sajt som jag gärna läser. Men det finns många andra också. För många att nämna. Mitt tips är att hålla sig till ett par stycken och väva in all information som man läser med allt man själv tycker och tänker om aktuellt spel.

Tippat.se har också en väldigt stor avdelning för spelbolag. De skriver om fördelar och nackdelar om olika spelbolag och har en ranking för vilka som är bäst. Jag har mina favoritspelbolag som jag gärna inte avviker ifrån. Men om du inte har ett favorit-spelbolag eller vill byta spelbolag så kan du alltid gå in och titta på deras topplista.